fredag 1. april 2011

Give-away, en aprilspøk.

Jeg er ikke helt med på blogg-kotymen enda, men dere skal vite jeg forsøker.
Jeg fikk en award av Prinsesse-mamma, takk for det, men visste ikke hva jeg skulle gjøre med den. Jeg linker også litt hit og dit i ny og ne, og helst hulter til bulter, for å hedre folk på min bloggvei. Som nå,  Pias Verden. Skal jeg svare på kommentarer i eget innlegg eller på andres blogg?  Det er så mye rart man en må vite som nybakt pappablogger.

Idag våger jeg meg på en give-away, en liten startpakke for nybakte fedre. Siden det stort sett er kvinner som leser denne bloggen får dere videreformidle det glade budskap til eventuell partner eller foresatte, men det godtas at du deltar på andres vegne og tar pakka sjæl. 

Startpakke: Alkoholfri øl, bleier for små babyer, og en rosa kjole (du kan bruke dette bildet hvis du lenker til min blogg).
Kjolen er brukt kun fem minutter på grunn av et uhell som ikke helt forsvinner etter vask på 40 grader. Bleiepakka mangler én bleie. Den alkoholfrie ølen er god som gull.

Flekken er luktfri og sitter på baksiden av kjolen.

Slik fungerer visst en give-away i bloggverdenen:

Alle kan delta, man trenger ikke en blogg!
1.    Legg igjen kommentar på dette innlegget (1 lodd)
2.    Bli følger av min blogg på facebook (2 lodd)
3.   Del giveawayen min på Facebook eller bloggen din, og link til meg (3 lodd)

Trekningen skjer når far er ferdig med disse, altså i morgen.

6 kommentarer:

 1. Ha ha, nå har du skjønt det, ja! Awards og giveaways må til! Det er jo derfor vi blogger, lissom.
  Herlig giveaway - det er jo sykt mange fedre som blogger, så her blir det nok trøkk!

  Men helt seriøst til slutt, hvis du da seriøst lurte: Noen svarer inne i sitt eget kommentarfelt, mens andre går inn i den andres blogg og kommenterer. Det får nå bli helt opp til deg sjøl. Jeg prøver begge varianter. Og noen ganger gjør jeg ingenting.

  SvarSlett
 2. Godt det er 1.april Steffen!!!! Ha en fantastisk fredag. Gleder forresten meget til å endelig treffe den flotte mannen til AC, og den fine pappan til Selma i mai:-) Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Hehe, tenkte nok på det, da du havnet på "award-listen" min...kanskje en pappablogger synes at slike ting er litt i overkant fjollete? Tusen takk for linken! Helt enig med at integrering i dette blogge-samfunnet ikke alltid er enkelt:)Skal hilse fra far i huset, som takker for støtten!

  SvarSlett
 4. Her var det flere som ville ha lodd, tipper dere er ganske spente nå.
  Prinsesse-mamma: Det er både stas og fjollete med award, men ikke i overkant. :)

  Steffers

  SvarSlett
 5. Haha! Da blir det 3 lodd på meg :) dritspent!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...