søndag 23. januar 2011

Et museskritt i riktig retning

"Gå tur hver eneste dag med henne som bærer barnet ditt.", sier Gro Nylander i "Småen blir Født". Det høres så enkelt ut, men hovedproblemet er å finne ut hvor man legger lista. "Vi må huske på å holde oss i nærheten av hjemmet, du husker sist gang?", spør jeg. Sist gang var det bråstopp på Oslo City, ca 15 minutter etter vi gikk ut døra på Grønland.

Sjekk dette før turen:
-Har hun nettopp tisset? (Da har vi ca 20 minutter før det er krise igjen)
-Har hun nettopp spist OG husket niste?

AC er klar:

Vi bestemmer oss for å prøve å gå til Tøyenbadet for å se om vi liker barnehagen som ligger der. Mobiltelefonen forteller at det er 1,2 kilometer, ikke altfor skremmende avstand.
Å "ta en Brink" ble et uttrykk etter ski-VM i 2002. På herrestafetten parkerer Alsgård en svenske tom for krefter, det ser nesten ut som svensken står stille.
AC "tar en Brink" når vi skal ta fatt på turen tilbake, blæra er full og kreftene borte. Herfra og inn er det den vordende far sin oppgave å holde motet oppe for begge sin del og ikke trekke for mye i mor, hun liker visst ikke det. Jeg ser for meg at jeg fort kan bli en far som sier "Det er rett rundt svingen" til sitt barn for å motivere, men jeg velger å ikke teste det ut på AC.

Med museskritt og blikket festet i asfalten kommer vi oss hjem. Vi har fulgt Nylanders råd og kan med bedre samvittighet slappe av på sofaen, ett museskritt nærmere det store målet.

3 kommentarer:

  1. Flere poster takk! Nå er jeg her for 3de gang i dag, og ingenting har skjedd! ;)

    SvarSlett
  2. Kjøpt bil idag, det kan fort være det blogges ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...