søndag 30. januar 2011

Statusrapport fra rugeriet, del 2

"Hvis du føder en stor baby (4 kilo +), vil kanskje den minste klesstørrelsen bli for liten.", mener Mammanett, og jeg får vel være overbærende med du-formen siden nettstedet ikke heter pappanett. AC er dus med Mammanett.

ACs mor har vært på besøk i helgen og har funnet ut at Selma trenger større pysjamaser til sykehusoppholdet. Svigermor har ingen tro på at babyen blir en liten baby, dette blir en baby som eter andre babyer til frokost. Den minste størrelsen, hvis barnet ikke er prematurt, er 50 (måles i centimeter). Vi må sporenstreks ut og handle to nye pysjamaser i størrelse 56. Kofferten som står ferdigpakket til vi skal til Ullevål åpnes, ommøbleres og plasseres pent tilbake på plass. Vi er igjen klare, det var fint ikke Selma kom i mellomtiden.

Noen som tør gjette på hvor stor Selma blir?

Det er tre uker til termin og AC får endelig sove litt igjen, uvisst av hvilken grunn. Hun har forsøkt å sove i sengen, på gjesterommet og sofaen i stua, alt var ille helt til hun igjen testet sengen. Det er så lite som skal til før alt er fint, å sove f.eks.

Far må noen ganger hjelpe til når magen er i veien. 

Dagens pappabekymring: -En artikkelserie fra Aftenposten om kritikkverdige forhold ved fødselsavdelingene på Ullevål sykehus.

5 kommentarer:

 1. Hehe :) Kjenner meg veldig igjen på det siste der! Vær glad det er vinter- da slippe du kanskje å shave legger? :)

  SvarSlett
 2. Uff, ja, det har jeg prøvd meg på, og det var ikke enkelt! Alt nedenfor magen blir litt forsømt sånn sett om dagen...;)

  SvarSlett
 3. Det er vanskelig å gjette hvor stor Selma er.. Det kommer jo litt ann på hvor lenge hun bestemmer seg for å bli der inne! :) Jonathan hadde vel vært inne i magen ennå om det hadde vært opp til han. 15 dager på overtid rakk han å bli 4 kg og 55 cm! Så han brukte aldri str 50. Jenter er jo ofte litt mindre da:) Håper formen til AC er tipp topp! :)

  SvarSlett
 4. 15 dager på overtid var mye, håper vi slipper det. ACs form er så god den kan få blitt med den ballasten hun har, vi skal til og med forsøke en tur på kino i kveld.

  SvarSlett
 5. Jeg var heldigvis også i veldig fin form, så det var mest kjedelig å vente så lenge. Ellers er det ikke moro å bli satt igang (fødselen altså) så jeg håper også dere slipper det! :) Ha en trivlig kinoaften!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...