søndag 16. januar 2011

Glade dager

Jeg hadde nettopp møtt kjæresten (også kalt AC), hadde en liten toroms toppleilighet på Grunerløkka og hun en liten toroms på Sagene. Vi var ikke fra hverandre om vi ikke måtte, og tenkte at det skulle bli oss. Vi snakket også om barn tidlig i forholdet, men bestemte oss for å ta opp samtalen etter sommeren for å få litt tid som par. Vi dro på festival i Barcelona i mai, og vips var hun gravid. Jeg sier ikke at festival i Barcelona er det som gjør en kvinne gravid, men du skal ikke se bort ifra at det i noen tilfeller kan fremskynde prosessen.Lite visste vi da om hvor dårlige foreldre vi var som ikke hadde begynt å ta folat, og de skulle ta enda fem uker før vi visste hvor syndige vi hadde vært (her snakker jeg fortsatt om folat).

Vi kjøpte Øyabilletter. koste oss i parken på musikkens dag, dro på hytteturer, og jobbet som normalt, helt uavhengig av at noens bryster hadde begynt å bli litt ømme (og muligens litt større, ihvertfall den venstre).
AC dro i juni til Sverige for å dekke kronprinsessebryllup, slik journalister ofte gjør. Denne uken var den første hele uken fra hverandre, en begivenhetsrik uke som er verd et eget innlegg.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...