mandag 22. august 2011

Intervju med Selma

Hva er de fem tingene du liker best å gjøre?

- Sitte i bæreselen, herreminlue så mye spennende det er å se på! Det morsomste er når fremmede kommer og prater til meg. Jeg henger jo bare og dingler, men det er visst moro for folk. Noen ganger leker jeg at jeg går.

- Bade på Tøyenbadet og i badebalja. Det er veldig gøy, men iblant når jeg deiser til vannet  med hånda spruter det vann opp i øyet. Det går jo greit, men den beste tiden er når jeg ikke har vann i øyet.

- Sitte i tripp trapp-stolen og gnage på leker mens jeg ser mamma lage barnemat med den nye kjøkkenmaskinen. Jeg kan gnage på giraffen Sophia, biteringen eller en tøyelefant. Gnager egentlig på alt jeg får tak i, men de tre tingene gnager jeg mest på.

- Bli båret tett inntil pappa mens han går frem og tilbake i gangen og synger Brannmann Sam-sangen, da koser jeg meg så voldsomt at jeg ofte sovner. Det som er litt rart er at han synger mens han holder meg for øret. Hmmm, jeg liker brummingen ihvertfall.

- Jeg elsker å se på Drømmehagen før jeg skal legge meg. Hinkel Pinkel og Hopsi Deisi er mine favoritter, når de synger sangene sine ler jeg høyt og kaster meg fremover i vippestolen.


Hopsi Deisi på tv,

Hva er de fem tingene du misliker mest å gjøre?

- Ligge i vogna. Jeg pleide å like det, men nå er det ikke noe gøy lenger. Å ligge på ryggen og stirre er ikke det samme som det var før i tia, da jeg var liten. Kjedelig!

- Kle på meg. Jeg kaster meg unna for å slippe å kle på meg. Det er greit med bleia, liksom, men det tar så grusomt lang tid med alle disse klærne. Jeg tipper jeg ikke kommer til å like å kle på meg før jeg blir tenåring.

-  Se på konglene i Drømmehagen, det blir for dumt og kjedelig.

- Sove lenge om morgenen. Det slutta jeg med for over en måned siden, omtrent da jeg begynte å legge meg tidligere. 

- Drikke vann. Dette er kanskje kontroversielt, men jeg vil heller bade i det enn å drikke det. De, mamma og pappa (red.anm), har prøvd med tre forskjellige drikkekopper i tillegg til flaske, jeg snurper bare igjen truten.

Pappa ga opp å gi vann og spilte heller hinkel pinkel-sangen, jeg dirigerer.

Hva er din favorittmat?

- Hjemmelaget sviskemos og søtpotetmos. Stort sett alt jeg får er hjemmemost. Også elsker jeg pupp, selvfølgelig. 

Mammas hjemmelagde søtpotetmos.

Hva har du på nattbordet?

Jeg har Lille larven Aldrimett og Jungly Tails, en bok om jungeldyr. Larven Aldrimett spiser sure plommer og sprø pærer, det er derfor han blir en sommerfugl. Lurer på hva jeg blir av sviskemos?

Har lest dem flere ganger, de er så spennende!

9 kommentarer:

 1. He he.. Morsomt og originalt innlegg!

  SvarSlett
 2. Haha, jeg kjenner meg igjen i flere av punktene. Spesielt det med konglene i Drømmehagen. Lilly ble heller aldri lei av Hinkel Pinkel og Hopsi Deisi- eller Hopsi Deisis seng. Men da konglene dukket opp, synes hun det ble for kjedelig hun også.. Har så gode minner til en serien. Vi pleide alltid å se på Drømmehagen før hun skulle sove formiddagslur..(Det var nemlig da NRK kuttet det ut før barne-tv og sendte det på formiddagen halv elleve i stedet) Ha en fin fin kveld. Selma er nydelig! Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Dødsbra intervju, Selma. Villum liker også veldig godt Brannmann Sam-sangen, men tipper pappan din har en stemme som ligner ørlite grann mer på Jan-Werner sin enn den pappan til Villum har. Hvis du skjønner hva jeg mener.

  SvarSlett
 4. Selma sier takk til alle sammen, og inviterer Villum til å bli med på Tøyenbadet.

  Hilsen pappaen til Selma

  SvarSlett
 5. Prøvd å varme vannet? Det begynner så smått å fungere her :) Til "melke-temperatur".

  SvarSlett
 6. Tror det var noe vi prøvde helt i starten, men det er verd et nytt forsøk. Ga henne litt vann fra glass idag, det fungerte. Litt ekstra søl, selvsagt.
  Takk for tips!

  SvarSlett
 7. Fantastisk intervju, Steffen! Nå som Blåbæret sitter godt, liker hun seg endelig i vogna, store deler av tida. Så lenge det er noen biler eller folk å kikke på.

  Og konglene er superkjedelige her også.

  Vann går greit. Fikk høre om noen som raspa epler, og presset ut safta, og blandet med vann. Det var suksess.

  SvarSlett
 8. Herlig intervju :)

  VI har en som følger rett i hæla på Selma, han er 5 mnd og 1 uke i dag.

  Siden hun liker så godt å bli båret - har du sjekket ut tettinntil.no? Masse bra info om godt bæretøy for enhver smak - behagelig både for babyen og bæreren :)

  Vennlig hilsen Line

  SvarSlett
 9. Heil Line,

  Takk for gode ord. Har sjekket tettinntil.no, mye bra saker der. Vi har brukt et bæresjal og har nå babybjørn bæresele. Det fungerer utmerket.

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...