mandag 29. august 2011

Grønland rundt i åpen kjerre


Vår snille, lille venn vokser raskere enn sin egen skygge. Hun er straks et halvt år gammel og trenger et transportmiddel tilpasset sine interesser, glaning og sitting. Allerede etter fem måneder ble vogna for trang, og litt tidligere enn planlagt ble vi nødt til å bytte til sportsvogn.

Denne ble brukt i nesten fem måneder, vognbagen har nå havnet på loftet.
På med sportsdelen, og vips - en cabriolet. (Bildet er lånt fra emmaljunga.com)

Selvfølgelig var det ikke bra nok å sitte litt tilbakelent i saueskinnet, her skal den nysgjerrige henge over alle kanter som kan henges over. Den eneste akseptable måten å tilbringe tid i vogna er fremoverlent, og vi som foreldre må bare godta at det er måten å komme seg rundt uten sirenene på.

En ekstremt fornøyd frøken!

Barnevogna, en Emmaljunga City Cross, har så langt vært helt strålende. Den bæres opp og ned trappene til andre etasje, går enkelt inn i bilen og er lett å manøvrere i en livlig bydel i Oslo. Jeg skrev om valget av barnevogn i innlegget "Brun og fin på fire hjul".

3 kommentarer:

  1. Hei og god morgen. Om lillesnupp henger ut av vogna, finnes det utrolig mange gode seler som man kan feste til vogna, som også er løse, sånn at Selma kan vase rundt, uten at det er fare for at hun triller ut av sportsvogna. Kan se ut som denne jenta er på vei ut av vogna i rekordfart..haha... Jeg brukte seler på Lilly, som var litt av samme nysgjerrig-typen som snuppa deres- og det funket perfekt- uten at jeg fikk hjertet i halsen hver gang hun så noe nytt og spennende utenfor i den store store verden:-) Ha en fin fin dag. Klem Kristin

    SvarSlett
  2. Sånn vogn hadde jeg til Ingrid også. Super vogn. Brukte BRIO først, men byttet den ut. Ingrid ville også tidlig opp å se husker jeg. He he. Morsomt med utvikling sånn.

    SvarSlett
  3. Takk for tips, Kristin! Jeg stikker ned på butikken med Oslos dårligste service for å sjekke om de har en slik sele. Blir litt stressa av å måtte følge med på Selma hvert sekund :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...