lørdag 29. januar 2011

Brun og fin på fire hjul

Når far får velge blir det stort sett brunt. Fra valg av babyutstyr til valg av pub, far liker brunt. Siden fargen på barnevogna allerede er avklart må det googles etter barnevogntester, praktisk og sikker vogn til byliv er kriteriene. En far fortalte at han googlet hvilket bilsete som var sikrest og kjøpte vogn som passet, vi valgte en sikker vogn med bilsete som passet. Jeg tror ikke noen av valgene gjør oss til spesielt dårlige foreldre.

Dette er testen vi kikket på - Test av barnevogner

Fra å være blank kan jeg nå gjenkjenne en Emmaljunga City Cross på hundre meters avstand, og det er mange av dem i Oslo. Den er overraskende enkel å håndtere, og bytte fra sportsdel til City Bag er gjort med to grep.

To av bestemødrene bak vogna med City Bag.
Bilsetet kan festes på understellet med en festeanordning.

Det får nevnes at vi enda ikke har testet vogna på trilletur, men så snart vi får muligheten blir det lange rusleturer med Selma i vogna. Vi har sjekket at den får plass i bilen vår, og har lest at den skal være enkelt å frakte med seg. Vogna veier kun 12,9 kilo, noe mindre enn vanlige duo-vogner. Når vi har fått testet den skikkelig skal jeg legge ut en post her om hva vi synes er bra og hva som eventuelt ikke fungerer.

Her er en oppdatering: Grønland Rundt i åpen kjerre

4 kommentarer:

 1. Det er så morsomt å lese bloggen, Steffen! Kjenner meg igjen i såå mye.. Ligger jo bare 5 mnd foran deg som forelder:) Vogn er et vanskelig valg, men det er veldig lett å selge da hvis dere ikke er fornøyde! Lykke til med innspurten! Gleder meg til å følge dere videre:)

  SvarSlett
 2. Takk for det, Tonje. Følger med utvikliken i din familie på Facebook, plukker opp tips:) Gøy at du leser bloggen, spre ordet til folk du tror kan være interessert.

  SvarSlett
 3. Da får vel den tredje bestemoren forårsaket av farfar kommentere at barnevognen er veldig fin og at brun er en utrolig praktisk farge for alt som kommer inn og ut av Selma. Nøytral farge er også supert for dere som planlegger så mange flere! Dessuten veldig pen sammen med rosa (yndlingsfargen din)
  Stor klem fra "mor" Mona

  SvarSlett
 4. Takker igjen for vogna, det blir snart tid for trilling for deg også.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...