lørdag 16. april 2011

Henry Rollins og ullgenser i april

Mötorhead!
Bodyen lå innbydende og hvisket "ta den på" i øverste skuff. Plutselig dukket et sitat opp i hodet på gamlefar, noe med å gjøre opprør ved å bli glupere enn sine foreldre, "outlearn them". For en som jobber med ungdom og rock er slike sitater gull. Google klarte så vidt å grave frem et resultat til meg, men så var det jaggu ikke et Mötorhead-sitat jeg tenkte på allikevel.

Tøffe-Selma!

"If you really want to rebel against your parents, outlearn them, outlive them, and know more than they do.” -Henry Rollins.

Det er nesten like tøft at sitatet kommer fra Henry Rollins som fra Mötorhead, men nå var det en gang Mötorhead-body som lå i skuffen. Vi oppdaterer ikke kleskolleksjonen på grunn av et sitat.

Balkong
Siden vi flyttet inn i leiligheten i slutten av oktober, har balkongen kun vært til pynt. "Selma skal få sove ute i frisk luft", har vært en gjenganger i vinter, og i dag satt vi oss ned og skuet ut over Grønlands hustak. Selma godt pakket inn i saueskinn med godsmokken i munnen, hun reiser på første klasse. Far og mor fikk nøye seg med ullgensere, men det holdt en god stund en småkjølig vårkveld. 

Stemorsblomster fra stemor i nabobygården.
Vi har plantet noen sjæl også.
Vår tilstedeværende datter har fått dilla på smokk, her fanger far øyeblikket smokken spretter ut.
Mørkt på kino!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...