lørdag 30. april 2011

Roll over Beethoven

Det første Selma gjorde som nyfødt var å løfte hodet for egen maskin, mye tydet på at vi hadde fått en superbaby. Selma er nå to måneder gammel, og det er tydligvis mye futt i mors melk. I dag har vår datter rullet fra rygg til mage.

"En del av babyene klarer en gang mellom 5 og 6 måneders alder å rulle fra rygg til mage. En viktig milepæl! Husk nå at babyen når som helst kan rulle rundt, så være alltid bevisst dette, hvis du legger babyen på en seng eller stellebordet.", skriver mammanett om babyens utvikling.

Det blir viktig for far at hun bruker superkreftene sine i det godes tjeneste. Hun må ikke bli forført av "the dark side of the force".

Endelig en Star Wars-referanse: Darth Selma og Darth Vader.

Det kom noe bardus på Selmas foreldre at hun plutselig lå på magen under babygymmen, det var da ikke slik hun skulle ligge som nurk. På nytt ble hun lagt på ryggen på saueskinnet, men et minutt senere lå hun med ansiktet ned i velsmakende saueull.

Ettersom dette måtte dokumenteres har fremgangsmåten blitt nøye studert. Hun løfter beina og strekker nakken til hun vipper over på siden. Hun trives visst ikke så godt i den posisjonen, for nå kommer sinna-Selma frem og krangler den lange kroppen over på magen.

Først må man over på siden.

Fra sideleie til magen er ikke så lett, har kun en nesten-rull på film:Dagens låt: Chuck Berry - Roll over Beethoven

1 kommentar:

  1. En superbaby, ja! Hun var en stor flott unge da hun ble født, og hun virker våken og aktiv. Sånne blir superbabyer;) Dere har mye kjekt i vente:)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...