lørdag 2. april 2011

Flasketuten peker på Selma

Far og datter skal på tur et par timer uten mor imorgen, vi skal på tur med Ask og pappaen hans. Vi har enda ikke testet om Selma vil drikke fra flaske, og selv om det nok ikke blir et behov for slikt imorgen er det tid for en test ikveld. Mor pumper litt melk i en liten flaske og far koker smokk. 

Et par smådesperate klynk fra den lille gjør mor utålmodig og dermed deler ut litt trøstepupp før hun får forsøke med flaske igjen. Det virker som det går opp et lys for Selma etter dette, hun tar flaska uten å nøle. Far får mate sin datter til det er tomt, og øyeblikket der hun stirrer meg i øynene mens hun drikker føles betydningsfullt. Det er mulig det er slik det føles å klippe navlestrengen, en symbolsk handling der barnet skilles fra mor.Badestunden har blitt så hyggelig for alle tre, vi tror det er i badekaret Selma vil smile for første gang. Hun virker så fornøyd og avslappet i vannet, og selv om det er litt kaldt i minuttet mellom bading og pysjen er alt vel igjen når hun er tørr og god på mor eller far.

En avslappet frøken.
Jeg regner med de fleste skjønte at mitt forrige innlegg, "Give-away", var en aprilspøk. Her i huset hadde vi det moro med innlegget, håper et par lesere trakk på smilebåndet.

7 kommentarer:

 1. Supert at hun tar flaske. Har en del venner som sliter med at barnet ikke tar flaske og felles for de alle er at de ikke prøvde det ut før barnet var 4-5 mnd..
  Måtte forøvrig le av aprilspøken ja ;)
  Ha en fin lørdag

  SvarSlett
 2. Så flink Selma er!!!! Det er jenta si det!!! Veldig greit å vite at snuppa tar flaske. Det kan jo komme til nytte etterhvert:-) Dere er superflinke!!!! Og så er dere ganske kule også! Klem Kristin

  SvarSlett
 3. Hææ! Var det en spøk?!

  SvarSlett
 4. Takk for turen i dag, både eg og Ask syntes det var veldig trivelig. :)

  SvarSlett
 5. Heisann :)
  Flott at tuppa tar flaske, men et lite tips- hold det ved like ved jevne mellomrom. Tare drakk masse flaske når han var 3-4 uker for å få i seg nok mat, men så kom vi inn i ammetralten og tida fløy. Plutselig så står vi der, mor skal på sykehuset en dag og far skal være hjemme med tare og flaske.. jeg dro kl 08.00, tare kom kjørende til sykehuset 6 timer senere, relativt sulten kan du si :)
  hilsen renate (og tare)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Ja, så supert at Selma tar flaske! Helt enig med anonym.. pass på å holde det ved like. Vi har gitt Jonathan fast en flaske hver kveld siden han var 6 uker. Sånn får jo mor litt fri, og far og barn kan knytte enda sterkere bånd. Dette gir også gode muligheter til å være borte i flere timer, enten for å slappe av eller for å smake på den riktige øl'en igjen:) Jeg har ikke giddi å pumpa meg hver dag i 5 mnd altså, vi gir MME ferdigblanda fra Nan. Bare som tips altså! :)

  Så godt at Selma liker bading nå! Hun er virkelig nydelig! :)

  SvarSlett
 7. Hei! Takk for at dere leser og kommenterer.
  Selma tar flaske, smokk og pupp om hverandre. Skal passe på å gi litt flaske i ny og ne for å holde teknikken intakt.
  Takker for tips!

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...