søndag 17. april 2011

En mage i ulage

Smertegråten er hjerteskjærende, og magesmerter har plaget vår datter et par dager. Det er få ting som hjelper når hun er på gråten, men jeg er sjeleglad for at vi faktisk har et par knep som fungerer.

"Pappagrepet" viser seg igjen som mirakelkur, og dersom det kombineres med gyngende gange er Selma enkel og håndtere.

"Pappagrepet" er en slager mot vonde mager.

Jeg forsøkte å trøste Selma ved å fortelle henne at hun vant "kjøkkenhagekonkurransen", og jeg kunne se at hun forsto at hun hadde vunnet. Hun viste tydelig at hun gledet seg til å gnage på hjemmedyrket agurk i august gjennom å blåse bobler i munnvikene, slik er vårt hemmelige språk.

Selmas agurkplante var først til å spire.
Tomatplantene har også begynt å spire, men chilien til far lar vente på seg.

Gårsdagens påsketur på Vålerenga, Kampen og i Gamlebyen hadde fortjent mer spalteplass, men et stemningsbilde er alt som kommer med i denne omgang. Far trenger søvn.

Påskemarsipan og Munkholm i stelleveska. Det er turmat for byfolk.

3 kommentarer:

  1. Lykke til med byssing og bæring! Det går seg til - skrikinga topper seg sånn ca ved seks ukers alder, og så roer det seg ned når de er tre måneder. So hold on, be strong og alt det der! Og god påske.

    SvarSlett
  2. Gratulerer til Selma som vant spirekonkurransen. Her har ikke tomatene våre kommet riktig opp enda, men oliventreet på verandaen har fått grønne skudd. Så da vant vel jeg her da..haha! Da Lilly hadde mye vondt i magen la jeg henne over knærne da jeg satt, og gned henne over ryggen. Det funket for oss. Synes dere er superflinke!!! Håper det går litt bedre med Ac og betennelsen. Sov godt! Klem Kristin

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...