torsdag 31. mars 2011

Et smil på lur?

Vi har sett antydning til vår datters bevisste smil, dermed ble de glade foreldre klin kokos i forsøket på å gjenskape hendelsen. De korte periodene Selma ikke spiser eller sover står mor, far eller begge to og gliser over datteren til de er stive i smilemusklene. Begrenset suksess.

Siden far liker å synge for sin datter, tas "Jolene" av Dolly Parton frem fra glemselen. Sangen inneholder så mange smil ved god diksjon. Min niese smilte ofte av låta, og jeg går for gamle og velprøvde knep. Foreløpig er nok smilet til Selma nærmere White Stripes' versjon av Jolene enn Dollys, litt sutrete med antydning til mageknip under utførelse.

Hun smiler ofte i søvne, og far hadde idag kun mobilkamera tilgjengelig for å fange det.

Vår datter er fire uker gammel og vi ser utvikling fra dag til dag. Hun har lagt på seg rundt en kilo siden fødselen og vokst flere centimeter, størrelse 56 begynner å bli litt smått. Vi merker at hun følger med på verden rundt seg og tar til seg informasjon.

Selv om vi ikke fikk det bevisste smilet fra Selma idag, humret far godt i skjegget da bloggstatistikken skulle leses. Én person har googlet "pupp" og havnet på denne bloggen, jeg tipper det er en skuffa 12-åring der ute som har lært seg et og annet om amming. Fortvil ikke, du får nok bruk for det en gang.

2 kommentarer:

  1. Å, hun er jo bare så utrolig søt!
    Helt nydelig smilebilde :)
    Ha en god dag alle 3!

    SvarSlett
  2. Fiiine Selmajenta!!! Gleder meg såå til å få treffe henne! Klem Kristin

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...