mandag 21. mars 2011

En lang dag uten dunderhonning

Hverdagen traff meg hardt. Mandager er langdag på jobb, ti timer der de fem første er møter og kurs. Jeg var på plass med kaffekopp og pågangsmot, men allerede etter to timer var det en noe ukonsentrert møtereferent som sleit med å holde fokus på sine arbeidsoppgaver.

"Hva går jeg glipp av nå?", tenkte jeg. "Kommer jeg til å angre senere på å ikke ha vært hos min datter mer i starten?". Jeg tipper jeg ikke er alene om å ha tenkt slike tanker. For første gang i min nåværende jobb var det nedtelling til hjemreisen. Gleden var stor da jentene ønsket far velkommen hjem.

Mor hadde heldigvis hatt besøk som hjalp henne å komme seg ut av leiligheten med vogna, og siden hun også har fått dreisen på bæresjal gikk det an å komme seg på butikken med vår datter.

"Pappa, kom hjem! Jeg vil vise deg den nye lekematta mi!", skrev Selma i en tekstmelding til sin far idag.

Jeg merker at det vil ta tid å normalisere hverdagen. Men duften av sovende datter i armkroken og pappaperm noen måneder unna, gjør en far med mandagsblues litt lettere til sinns.

2 kommentarer:

  1. Skjønner det kan være rart og være borte fra den lille en hel dag. Får passe på å kose deg ekstra masse i helgene med henne..
    Den babygymen dere har, har vi også. jo eldre Emma blir, jo mere populær blir den :) Mange timer med lek og morro der. Vi hang speilet opp ved krysset, så her ligger hun å stirrer på seg selv og ler ;)

    SvarSlett
  2. Selma er ikke gammel nok enda til å nyte matta si, men tipper det ikke tar så lang tid før det blir ekstremt moro.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...