lørdag 12. mars 2011

Tre til middag

Fredag var dagen for å hente seg inn etter en uke med barselbesøk, planen var en besøkfri dag, taco og film. Vi er optimister av natur.


Halv elleve var det duket for hjemmebesøk fra helsestasjonen. Vi fikk mengder med informasjon fra en hyggelig helsesøster som også kunne konstatere at alt sto bra til i med den nyfødte i Urtegata, foreldrene sto til laud (nå følte jeg meg plutselig gammel, laud ble vel brukt som karakterbetegnelse før min tid på universitetet?). Keisersnittsåret burde vi dog få sjekket.

Plutselig forsvant tre timer av dagen på utflukt til Ullevål sykehus for bandasjeskift og sjekk, den rolige dagen kunne først begynne i 16-tiden.

Etter enda en runde med amming, en prosedyre som gjør mor og barn døsige, var det tid for far å hente inn tiden vi tapte på Ullevål, tacofredagen måtte reddes. Mor hadde latt far sove litt ekstra om morgenen, så en småspretten arbeidsmaur virvlet opp husstøvet i sin iver etter å endelig kunne diske opp til fest.

For en fest det ble, med munkholm, ingefærøl og taco.

Den yngste festdeltageren klarte ikke holde følge, det ble rett og slett for mye trøkk.


Før jeg ruller inn for kvelden vil jeg takke Kristin for flott omtale på bloggen hennes, hyggelig å vite at mine skriblerier blir satt pris på.

1 kommentar:

  1. Men det ble taco da:-) Synes Selma holdt godt følge med dere bare en uke gammel jeg:-) Tusen takk for "omtalen". Håper lørdagskvelden har vært en fest for den lille fine familien også. Store klemmer til dere. Klem klem klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...