mandag 21. mars 2011

Søndagkveld med smokk

Viktig å huske før hjemreise:

1) Har barnet nylig fått mat?
2) Er ny bleie på plass?

Jeg kunne svare bekreftende på begge punkter og bar derfor all bagasjen ned til familiebilen, det ble noen turer i gammel snø. Jeg var så fornøyd med pakkingen at jeg tok et bilde, barnevogn inn i lengderetning og god plass til alt annet.

Her er det faktisk plass til mer stæsj, et bagasjerom til begjær.

Selvfølgelig tar det ca ti sekunder fra bildet ble tatt til vår lille venn valgte å besudle sine nye bleier, og far hadde vært så urutinert at bleier lå i kofferten og det meste annet i stelleveska. Vi hadde uansett god tid, det nytter ikke å ha dårlig tid i disse dager.

Fra å sove fra morgen til kveld, kun avbrutt av matpauser, ville plutselig Selma være våken i hele kveld. Kun en powernap trengtes for at hun skulle holde koken, noe far selvfølgelig ville fange med kameraet (for når mor og far ikke er i umiddelbar nærhet av sin datter, ser de på bilder av henne).

En powernap

Siden Selma benytter store deler av tiden hun er våken til å spise, ville vi forsøke smokk i perioder der hun åpenbart ikke er sulten men vil ha kosemelk. Det anbefales å vente med smokk til ammingen fungerer, vår datters nye hake tyder på at ammingen er på stell. Smokken lirkes på plass, og med noe hjelp fra far sitter den som den skal.

En noe skeptisk datter viser frem sitt bekymringsfjes.

5 kommentarer:

 1. Åååååå... hun er SÅ søt :)

  SvarSlett
 2. Så herlig å ramle over en pappablogg! Det er utolig artig. Fortsett med det :) Dere har en nydelig datter! Nyt tiden til det fulle.
  Hilsen fra ny følger ;)
  Ingrid- Carina

  SvarSlett
 3. Velkommen skal du være! Vi nyter tiden :)

  Steffen

  SvarSlett
 4. Alltid så koselig å lese her inne :) Selma er kjempesøt da, og det virker som dere har det kjempefint :)

  Den giraffen har vi også, samt andre giraffer i samme stil :D

  SvarSlett
 5. Takk skal du ha. Giraffer er tingen om dagen, vi har i fem forskjellige varianter allerede. Giraffen Sophia har visst blitt obligatorisk for nybakte foreldre, vet at min niese også var stor fan av den.

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...