lørdag 19. mars 2011

Sjøutsikt og hyttekos

Vår lille famile trengte litt ro et par dager, og siden familiens hytte ved Holmsbu sto tom denne helgen benyttet vi sjansen. Familiebilen ble pakket full. Det var vårstemning og ved sjøen burde det vært mulighet for trilleturer langs grusveiene, ved sjøen hvor kong vinter slipper taket tidlig.

Jeg er usikker på hvor logikken brast, men forestillingen om vårstemning ved hytta viste seg en smule optimistisk. Her var det mer snø og kulde enn hjemme. En trilletur med vogn kan vi glemme, det var så vidt vi kom frem med vår maskuline familiebil.


Utsikt fra terassen, ikke like fargerikt som ved siste besøk.
Siden utemulighetene med ett ble redusert er det godt hytta har alle fasiliteter. Peiskos, gullrekka og tacofredag ble en god nødløsning. Selma kunne ikke brydd seg mindre om utsikten og været, hun er mest opptatt av spising og soving.

Mor og barn koser seg mens de venter på at hytta blir god og varm.

Men selv om vi hadde forventet annet føre, glemmer vi ikke hvorfor vi egentlig dro. Fredelig familiekos og fars fyrrige fiskesuppe. Oppskrift legges ut ikveld.

2 kommentarer:

  1. Høres koselig ut, tiltross for manglende vår =)

    SvarSlett
  2. Kos dere masse på tur dere fiiine menneskene! Sikkert deilig å komme litt bort bare dere tre også! Nyt familiekosen!!!! Klemmer Kristin. PS: Gleder meg til fiskesuppeoppskrift!!!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...