torsdag 17. mars 2011

Utemelk ved elva

Trilletur i Porsgrunns vårvær

Endelig skulle vi få brukt vogna vi har hatt stående siden tidlig i desember, da passet det fint at det var vårstemning i Porsgrunn. Vår, tra-la-la-vår.


Porsgrunn er mors hjemby, det virker som hun har behandlet AC bra.
Selma er fornøyd uansett hvor hun befinner seg, og selvfølgelig i sovehumør.
Far tester en banansplitt på utekafé.
Selma tester utemelk.

Vår datter har blitt to uker, hun markerte det med å miste restene av navlestrengen. For far betyr det at nedkomstpermisjonen er over, arbeidsdag igjen. Jeg vil helst være hjemme med min datter, men jeg ser jo de samfunnsøkonomiske sidene ved å komme meg raskt tilbake til arbeidslivet. Det er dog ingen trøst, og jeg håper Selma venter med sitt første smil til jeg er hjemme og kan applaudere begivenheten.

Siden det er siste permisjonsdag for denne gang ble det maks kos hele kvelden. Fotball, munkholm og en myk datter.

5 kommentarer:

 1. Du skriver så fint og morsomt Steffen! Veldig hyggelig å følge med på oppdateringene dine. Er det ikke fantastisk å få barn?
  Klem Eva og Fredrik!!

  SvarSlett
 2. Takk! Det er fint å skrive ned for egen del, og det er veldig hyggelig at familie, venner og ukjente tar del i opplevelsene gjennom bloggen.
  Ingen annen opplevelse kan måle seg med å få barn, vi lever i en lykkeboble.

  Hils hele hurven, klem.

  SvarSlett
 3. Kom akkurat over bloggen din, og kommer helt klart til å følge den videre. Som vordende far er det fint å lese andre fedres tanker og erfaringer rundt det som snart skal skje for min del (vi har 1 mnd igjen til termin). Ekstra morsomt er det når vi bor i samme gate, så vi kjenner godt igjen isproblemet i Tøyengata :) Ikke optimalt for gravide akkurat nei... Håper på flere anbefalinger av barselkaféer i nærområdet også!

  SvarSlett
 4. Hei Ulvehiet,

  Artig at du bor i samme gate. Har kjøpt boka "trilleturer i Oslo", men kom gjerne med tips om du vet om noen bra kaféer jeg bør sjekke ut. Skal følge opp kaférunden så snart anledningen byr seg.

  Håper den vordende mor ikke har det for ille den siste tiden, og ønsker dere lykke til.

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett
 5. Åh, for en herlig blogg! Denne skal jeg følge:)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...