fredag 25. mars 2011

Full pupp

Vårt hjem flyter over av melk og fulle bleier. Siden mor er en lysfontene med to melkefontener, tester vi brystpumpen for første gang for å lette på trykket.

Ammehjelpen har en artikkel om Brystspreng, mye melk og overproduksjon, og mye tyder på at mor produserer mer enn vår datter klarer å spise. Mye melk kan føre til luftsmerter, og siden Selma ikke regulerer gasser like effektivt som sin far, må vi forsøke å justere ammeteknikk og melkemengder for vår datters velvære.

Pumpen fungerer som den skal. Med sin datter i en hånd og pumpa i andre (bildet slapp ikke gjennom sensuren), lar far seg selvfølgelig imponere av hva mor klarer å klemme ut på kort tid. Far lar seg også imponere av folk som dyrker tomater på verandaen, urter i vinduskarmen og jordbær i hagen. Matproduksjon fascinerer.

Mine kolleger involveres i ammeproblematikken, de bidrar med fine tegninger.

Morsmelk er gøy, men i egen beholder unna kaffen til far.

Morsmelk har en normal holdbarhet på seks måneder i fryseren, dagens fangst lagres til senere bruk.

Frossenpizzaen må vike.

6 kommentarer:

 1. Blir i veldig godt humør av å lese bloggen din..:=)
  Herlig !!!

  SvarSlett
 2. Herlig.. Jeg håper virkelig jeg klarer å amme denne gangen. Det gikk svært dårlig sist.

  Det er btw fantatsisk å komme over en pappablogg, det er mangelvare..

  SvarSlett
 3. Hehe - herlig lesing og veldig morsomme tegninger :)

  Denne bloggen skal jeg garantert vise min kjære når han skal bli pappa :) sikker på at en titt på denne bloggen kommer til å gjøre at han gleder seg enda mer enn han allerede gjør!

  SvarSlett
 4. Heisann,

  Takk for hyggelige tilbakemeldinger, jeg synes det er stas at folk tar seg bryet med å kommentere. Lykke til med graviditeter og amming, det er litt av et sirkus.

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett
 5. Hei, Steffen!
  Så befriende med en pappablogg, der du med humor og snert evner å snakke varmt om ammingen. Takk for link til Ammehjelpen! ;-)

  SvarSlett
 6. Takk, Vibeke! Flott arbeid med blogg og nettside, ammehjelpen.no er fin og ha tilgjengelig for oss som til stadighet lurer på så mangt.

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...