tirsdag 8. mars 2011

Pappas dunderhonning

Her i bygården kombineres nytelse og plikter, og ambisjonene om å være en superpappa skal ikke senkes allerede den første uken.
Det skal handles, vaskes, stelles, dulles, trøstes, og selvfølgelig nytes. En ekstra utfordring er det med en keisersnitt-mamma, hun trenger eksempelvis litt løftehjelp om Selma må plasseres riktigere mot melkestasjonen.

Hvordan få energi til å holde tempoet oppe? Joda, en times samsoving med Selma, pappas dunderhonning. Og kaffe, mye kaffe!

En time soving med denne kommende krølltoppen gjør underverker. 
Selma sover med det nye kosedyret sitt, håndlaget av Ingvild. En stor takk fra vår lille famile.

Mor kan ikke løfte særlig på 6-8 uker etter operasjonen, så tips til hvordan hun kan komme seg alene ut av leiligheten med barnevogn, datter og turutstyr tas imot med takk. Jeg har nemlig sagt at jeg skal tenke ut en lur løsning, den har latt vente på seg.

9 kommentarer:

 1. jeg er meget glad for at selma liker dyret sitt! hurra <3 <3 <3

  SvarSlett
 2. Jeg vil anbefale elastisk sjal, det kan brukes umiddelbart etter et KS. Det kan være lurt å lære seg å bruke sjal så fort som mulig for begge to, da kan man vaske hele huset med ungen på magen! Og så sovner de så fort i bæretøy ;)

  http://www.tettinntil.no/forumet/showthread.php?t=34146&highlight=keisersnitt+b%E6ret%F8y

  (Litt propoganda fra en bæreentusiast. Man trenger ikke alltid vogn. Og så finnes det sånne hoftebelter, nesten som magetasker det man kan ha alt man vanligvis hadde i veska)

  Alltid koselig å lese siste nytt fra dere Steffen! Det er ikke alle som deler så raust fra det fineste og mest sårbare i livet.

  SvarSlett
 3. Forresten, man kan få hjelp og veiledning på Bæreglede: http://bereglede.no/

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 5. Jeg hadde aldri det problemet etter KS - det var jo bikkjekaldt i november og desember, så var jo stengt inne uansett.

  Foreslår å få besøk av ei venninne AC trenger hjelp med bebis, vogn etc :-)

  SvarSlett
 6. Linn - Tror jeg ringer deg om bæring, har en babybjørn bæresele, men du har sikkert erfaringer med slikt.
  Jeg håper også du sier ifra om jeg deler for raustav privaten, jeg prøver å finne en balanse.

  Evasus - AC har en del venninner i nærheten, det skal nok gå fint å få hjelp.

  SvarSlett
 7. Vi har et fint bæresjal - enkelt å bruke, trenger ikke lære knytting, og det er til og med brunt! tar det med når vi kommer og hilser på, så kan dere se om det er brukandes.

  SvarSlett
 8. Olga - Fantastisk, blogging er lurt om man trenger stæsj. Vi har også et tilbud om sjal fra evasus allerede :) Har invitert dere til oss på lørdag, ta det gjerne med da.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...