fredag 18. mars 2011

Noen rene minutter

Bading har til nå ikke vært det helt store, men lesertips om våt klut på magen og en ekstra grad i vannet fikk vår datter til å kose seg i badebaljen i kveld. Det er dog ikke metodisk testet hva som gjorde utslaget.

Fem minutter med grundig vask, til og med der restene av navlestrengen hadde vært (også kalt navlen), var ikke noe problem for vår Selma. Bading er nå en hyggestund (les om første badet her).


Badekos med mor og far

Etter et vellykket bad tørkes så barnet vårt grundig før hun ren og pen plasseres i bleie og pysjamas, klar for litt morsmjølk.

Jeg rekker ikke engang legge henne til melkestasjonen før en gjenkjennelig lyd braker fra min datters bakende, det er ingen tvil om hva dette gjelder. Klok av skade venter jeg til salve nummer tre og fire er unnagjort før stellebordet igjen får besøk. Jeg burde ventet lenger. Mor tilkalles, og sammen får vi kontroll over situasjonen.

Selma ligger og vokser mens vi ser på, nå ca 57 cm.

Selma begynner å bli ei stor jente, det er ingen tvil om at hun har vokst siden fødselen. Kanskje er det Porsgrunnslufta eller kruttet i mjølka til mor, men i de to ukene siden hun ble født har det skjedd tydelige kroppslige forandringer. Vår datter er ingen pingle. Det er nesten uvirkelig at hun nettopp har vært i mors mage.

1 kommentar:

  1. Godt å høre hu liker å bade =) Jenta vår likte ikke å bade før vi tok litt varmere vann. Nå, 4,5mnd gammel er bading det gøyeste vi gjør og halve badet er vått etter på ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...