tirsdag 15. mars 2011

Ut av vårt lune hi

Enda har vi ikke vært på trilletur, og Selma har allerede blitt tolv dager gammel. Til gjengjeld tok vi idag en god biltur til Porsgrunn for å besøke mormor, morfar, onkel og tante. Porsgrunn er kjent for porselen og for å ha fostret mor til min datter, kanskje mest kjent for porselen.


Selma er godt plassert i bilstolen, moteriktig antrukket i mors hjemmestrikka heldress.


En biltur på to timer er ingenting så lenge Selma får tid til sine to favorittsysler, spising og soving. Selma spiste før vi dro og sov i bilen til rett utenfor Drammen med påfølgende ammepause på en veikro. Kaffe og kake på far og mor, alt vel så langt. Far styrer stereoanlegget siden han sitter foran, det får mor tåle. Selma fortsetter å sove til fars synging, og gamle skiver får sin renessanse i nye omgivelser. Det blir en ekstra ammepause 25 minutter unna destinasjonen, en liten fabrikk som ser ut til å drive med bark får besøk av tre lystige turister uten at det plager noen.

Det virker som mormor og morfar er strålende fornøyde med sitt første barnebarn, og fasilitetene er upåklagelige. Selma har fått egen seng og stellebord. Så komfortable er de nybakte foreldrene med situasjonen at deres datter får være hos sin onkel og sine besteforeldre i over en time mens de selv er på annet ærend, men så fort Selma-abstinensene melder seg bærer det raskt tilbake til en familie med full kontroll over situasjonen.

Onkel Øyvind og tante Tone.
Selma prøveligger husets barneseng.

En liten hilsen går ut til tinghuset i Drammen, kommunehuset i Flå og lærerværelset på Grønli skole, det ryktes at bloggen følges i disse kretser.

2 kommentarer:

  1. Skjønne Selma da...*sukk* Da har dere kun vært et lite steinkast unna meg på jobben i dag...Kjente jeg klødde i fingrene etter å få se henne i levende live.., og ikke minst gi AC en klem og hilse på deg, Steffen. Det får bli ved neste korsvei:-) Håper turen hjem igjen gikk like fint:-) Ha en strålende tirsdagskveld! Klemmer Kristin

    SvarSlett
  2. Hei,
    Vi skal rusle rundt i Porsgrunn en tur med vogna imorgen formiddag før vi drar til Oslo, ta kontakt med AC om du er i nærheten. Det har vært en laang besøksdag idag, tett program.

    Steffen og AC

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...