onsdag 2. februar 2011

Blogger om rosa, men ingen rosablogger

En prinsesse tror på engler, rir på hest og liker ny vin til terningkast seks. Jeg håper vår datter får andre drømmer enn å bli prinsesse. Jeg har ihvertfall ingen planer om å fremskynde prinsesseprosessen (si det ti ganger og stå på ett ben), og babyrosa klær står ikke på handlelisten.

Hvordan unngå å få altfor mye rosa stæsj i gaver? Fortell svigerforeldre hva du liker, det hjelper. Strikketrangen må få utløp, og shopping av babyklær og -utstyr er et privilegium for kommende besteforeldre. De må bare styres i riktig retning. Vi har fått kvalitetsklær til Selma som vi liker og kommer til å bruke, slik måles suksess.

Et lite utvalg av fars favoritter:

En fin-fin bukse fra 70-tallet, Selmas onkel Øyvind brukte denne.

Min niese på 15 måneder donerte denne kjolen noe motvillig, hun skal få den tilbake senere.

Her har svigermor strikket, så riktig kan det faktisk bli. Takk igjen, Elisabeth.

Også arvegods, en av fars favoritter.

Men da vi fikk et sett med blå bodyer, gikk vi og byttet til denne lilla strikkejakka. Litt prinsesse er lov, bare ikke hele tiden.

3 kommentarer:

  1. Klær skaper folk, heter det så fint i ordtaket. Jeg er sikker på at prinsessa- som ikke skal være prinsesse hele tida kommer til å bli som sin mor; vakker, kul og litt rockechick:-)Ha en strålende dag, og gi en stor klem til skjønne Ac! Jeg savner henne nemlig veldig! Klem Kristin

    SvarSlett
  2. Søstra til madammen har nå ei datter på 3, snart 4 år. Mamsen har første 2-2,5 årene PÅSA på med rosa, og så å si KUN rosa. Den perioden av livet ungen egentlig ikke bryr seg katten om hvordan hun ser ut.

    Nå som hun har begynt i barnehagen, og gått der en periode, fått egen mening, og vil bli JENTE - så vil ungen selv ha alt i rosa - nå som mora blir kvalm av fargen. hehehe

    Elsker den slags paradokser :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...