onsdag 23. februar 2011

Intet nytt fra Østkanten

To dager over termin. Det er vanskelig å innstille seg på ny tacofredag og "gullrekka" som to, i Urtegata er det enighet om at vi burde vært tre. En treenighet.

Nå er det overtidsvurdering, indusering og kjerringråd som googles, og jeg må vel ærlig innrømme at ventetiden nå ikke er spesielt artig. Velmenende råd om å "nyte tiden" tas imot med skuldertrekk, vi vil jo helst få fødselen overstått.

Inntil videre sprettes Munkholmen og det meldes til verden der ute: "Intet nytt fra Østkanten".

Mmmmunkholm

9 kommentarer:

 1. Helt enig i at dere skal drite i å nyte tida. Det er ikke mye å nyte når man venter og lengter.

  Mitt kjerringråd (ikke prøvd selv, men dette er visstnok gammel jordmordkunnskap, pluss at det funka på ei venninne som fikk første ri 30 minutter etter at trikset var utført):
  Har dere badekar? I så fall: AC må ta seg et langt, varmt og deilig bad og slappe heeelt av. Så må hun dra ut proppen og la vannet renne ut mens hun ligger i karet. Når vannet renner av kroppen sender det visstnok signaler om å starte fødselen hvis man er rundt termin. Jeg har trua!

  Dere kan ellers nyte de neste 14 dagene med å blogge om alle kjerringråda som ikke funka. Lykke til! :D

  SvarSlett
 2. Fillern, vi har ikke badekar. Vi kan forsøke å dyppe magen i Selmas badebalje og trekke ned i do for å få lyden av rennende vann. Jeg har ikke trua :)

  SvarSlett
 3. Det er jo normalt å vente fra termindato da! Og når det eneste man vil er å se det lille vidunderet som er der inne i magen, så blir ventetida ekstra lang... Plutselig er ting i gang, og da går alt i en fei, og plutselig er dere ikke lenger en tosomhet, men en liten fin familie på tre!! Jeg regner med at sengemoro, løping i trapper eller et glass rødvin allerede er utprøvd:-):-)Som sagt- jeg trodde jeg ALDRI kom til å føde da jeg var ei uke over termin... Men han kom til slutt:-) Og da ble det travelt i heimen:-) Ha en fin fin kveld! Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Sjekket rødvintesen på nettet, det var visst ikke å anbefale. Vi har gått tur idag ihvertfall, får se om det hjelper. :)

  SvarSlett
 5. Huff, den siste ventetiden er ikke morro. Da har man fått nok :P

  Men snart... innen 11 dager holder du ditt lille nurk i armene, og da er ventetiden glemt.

  Lykke til med alle kjærringrådene, men slit nå ikke den vordende mammaen ut før fødselen ;)

  SvarSlett
 6. Jeg har forresten lånt et bilde fra bloggen din, og skrevet litt om din blogg hos meg:
  http://svarte-bokstaver.blogspot.com/2011/02/pappablogger.html

  Hvis du ønsker at jeg fjerner dette er det bare å gi beskjed. Ha en god dag videre :)

  SvarSlett
 7. Heisann,
  tusen takk for besøk.
  Veldig mye lykke til!
  Selma er et vakkert navn.
  Når dere møter henne, vil
  ventetiden fort bli glemt.
  Dere har en fantastisk tid i møte!

  SvarSlett
 8. Ønsker dere lykke til, og at dere snart får møte deres lille Selma! En herlig tid har dere i vente, og da, når dere har den lille i armene deres, da var all ventetiden vel verdt det!:)

  Det finnes forresten mange gode "kjerringråd" for å starte en fødsel, det beste er nok å sørge for å få en akkurat passe dose aktivitet, mye hvile, og ikke bruke energien på trappevask og joggeturer (som har liten effekt). Og for all del: Det eneste direkte skadelige rådet som er lansert her, nemlig rødvinen, anbefales på det sterkeste å holde seg unna!:)

  Mange lykke-til ønsker fra en jordmor som også har fått "bonusdager", og venter på nummer tre:)

  SvarSlett
 9. Hei,

  Lykke til selv, du er vel en dreven føder nå. Her i bygården har ikke mor rørt alkohol siden graviditetstesten, vi endrer ikke på det nå.

  Rødvinstrikset kommer overraskende mange ganger opp når man googler kjerringråd, tar nok litt tid å endre gamle "sannheter".

  Vennlig hilsen Steffen

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...