lørdag 19. februar 2011

Håper Selma fødes før melka blir sur

Melka i kjøleskapet går ut på dato etter termin, det er sært. Vi har også tørrmat i skapet som holder til Selma begynner på skolen, men det er sært på en helt annen måte. Melka er mest relevant i denne sammenhengen. Vi har bestemt oss for at fødselen starter i natt, vi har ikke tålmodighet til å vente til melka blir sur.

Termin er mandag 21. februar, tilfeldigvis på Selmas navnedag. Bestemor og kongen har også bursdag den datoen.


"Det skal et ferdig menneske ut av meg", innså plutselig AC. Hun har vært på barselbesøk og hadde holdt en baby i armene som antagelig var mindre enn den i hennes mage. Et barn hikket i armene hennes mens et annet lå i magen og sparket tilbake, en opplevelse jeg tror kan karakteriseres som absurd. 

Dagens pappabekymringer: 
Vi skaper et liv,  en helt ny person. Men det holder ikke å bare skape et liv, vi må legge forholdene til rette for et godt liv uten å pakke livet inn i bobleplast med sykkelhjelm på toppen. Vi må skape selvstendig liv, fylle et lite hode med nok kunnskap til å ta lure valg, gi henne trygghet og nok gode opplevelser til å søke egne utfordringer. Pappabekymringene begynner å melde seg, og jeg har en anelse om at slike bekymringer vil formere seg og skape nye bekymringer.

Dagens blogganbefaling: Lykkerusk (min kjære AC blogger)

2 kommentarer:

  1. Nei man kan ikke bli klok på de tankene om at man skaper et menneske som man skal lære til å ta fornuftige og kloke avgjørelser, men allikevel ha eget sinn og egen meninger - og de kommer hun nok til gå gjør..hehe

    Tenk på at det vi lærer dem nå, kommer dem til bruke når de blir 25år...

    SvarSlett
  2. Man blir overveldet av tanken og derfor fristet til å lire av seg en sportsklisjé - "Jeg får ta en dag om gangen".

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...