onsdag 14. september 2011

Selma sover søtt

Prosjekt SoveSelma, dag fire (les også del en og del to)
Leggeprosjektet var nær å bryte sammen. Det kokte i topplokket etter en lang halvtime med kraftig motvilje mot å sove. Datteren hadde gnidd seg i øynene, røsket i ørene sine og blottet to hvite undertenner under kveldsgråten, og foreldrene hadde kjent på frustrasjonen over å ikke merke tegn til bedring. Sa ikke helsestasjonen at det kom til å bli verre før det ble bedre? Jeg husket ikke, jeg var for opptatt av vaksineforberedelser.

"Jeg trenger litt luft!", fortalte jeg mor da Selma endelig hadde sovnet. En vandretur i øsende regn ned til Asylet på Grønland og en liten time med med avisa ble oppvarmingen til en natt med lite søvn for alle tre, og en morgen som startet litt over fem. Troen på hysj-metoden var ikke lenger like sterk, og alternativer ble vurdert. Dagen etter hadde jeg planer om å hente en engelsk versjon av boka jeg skal få tilsendt "The No-Cry Sleep Solution", men valgte heller korteste vei hjem fra jobb i døsig tilstand. Ny legging.

Dag fem og seks
Suksess! Dag fem ble rundet av med ti minutters legging og en god søvn nesten hele natten gjennom for både mor, far og datter, noe som må kalles en kraftig forbedring. Vi var villige til å gi metoden enda en natt, og med kun fem minutters klaging under legging i dag føler jeg meg som en million dollar og verdens beste pappa. Den alkoholfrie ølen sprettes. Det er mulig feiringen har startet for tidlig, men det ser ut til at vi har klart å finne kveldssøvnen.

God natt!

4 kommentarer:

 1. Takk for at du deler entusiasmen, ingenting er bedre enn et uventet "Hurra!" :)

  SvarSlett
 2. Så bra! Gratulerer - å være konsekvent er en veldig god regel :) Det er utrolig hvor mye lettere det går når man bare har hatt suksess et par netter, man vet jo at det går!
  Nydelig sovebilde forresten, kos dere og nyt søvnen :)

  SvarSlett
 3. Hurra og gratulerer, bra jobba! Det er fantastisk når de sover- og rive-seg-i-håret-frustrerende når de ikke får det til. Krysser fingre for at de gode tidene fortsetter hos dere:-)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...