lørdag 1. oktober 2011

1. oktober, time for time

Klokka sju:
Det er lørdag, jeg fikk sove til halv sju. Det tok en halv time å gni søvnen ut av øynene og komme på at jeg skulle ha et time-for-time-bildeprosjekt i dag. Dagen skulle starte så fint med et rykende ferskt hjemmebakt brød, en høykarbodiett, men brødet så ikke ut som det skulle. Det smakte godt, så den lite estetiske formen ble fort glemt.


Klokka  åtte:
Selmas morfar skulle hjelpe til med å tapetsere en  kortvegg på barnerommet i dag. Vår datter skal straks få eget rom, og da må selvfølgelig pyntes til fest. Et før-bilde tas.


Klokka ni:
Selma får gnage på mobiltelefon etter to pupper til lønsj. Ja, det er lønsj klokka ni når man er oppe før sola. Fortsatt i pysjen, det er tross alt helg.


Klokka ti:
Klar for besøk!


Klokka elleve:
En kaffetår før arbeidet begynner, og Selma virker noe overrasket over hva hun blir fortalt. "Jasså, skal vi til Syden om en uke, hvor er Syden?".  "Morfar kommer fra Porsgrunn, mon tro om det er Syden?"


Klokka tolv:
Som alle vet kan tapetsering føre til samlivsbrudd. Det er for mye følelser involvert i prosessen, og med tidspresset man er under før limet tørker, blir det fort amper stemning. Klok av skade er morfar invitert med, han har vært ute en vinternatt før.


Klokka 13:
En av oss sægger visst!


Klokka 14:
Tid for and, angrip! Det må alltid være en leke på bordet før mat, helst noe som holder på oppmerksomheten i over ett minutt.


Klokka 15:
En rusletur på Grønland, da er det tid for å sove. Som vanlig sovnes det fremoverlent.


Klokka 16:
Når man har besøk langveisfra må man vise Oslo frem fra sin beste side, for tiden er det visst operaen. Finkultur for Grønlandsfiffen!


Klokka 17:
Forretten i dag var froskelår.


Klokka 18:
En liten tur på basaren for å handle presang til en to uker gammel Oskar. Selma var i dinglehumør.


Klokka 19:
De velkjente leggerutinene inkluderer litt Drømmehagen. God natt, Selma!


Klokka 20:
Jeg beundrer verket, er faktisk veldig fornøyd med arbeid og tapet. Jeg tar rommet om ikke Selma vil flytte inn.


Klokka 21:
Man er ikke ferdig før man har ryddet opp. Mor har kastet, ryddet og båret opp på loftet, men noe gjenstår til morgendagen.


Klokka 22: 
Slapper av, stirrer i taket. 


Klokka 22.30: 
Blogger om 1. oktober. God natt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...