søndag 2. oktober 2011

På eget rom

Gutterommet er okkupert! Frem til før helgen hadde jeg et sted å trekke meg tilbake til, et lite rom med edb-maskin, interweb og flat fargefjernsyn. Dit gikk jeg for å blogge, smurfe på nett, og for å slippe unna lyden av symaskin og all bannskapen den fører med seg. 

Ei lita jente som veier like mye som det Ryanair tillater som håndbagasje har tatt min plass, men selvfølgelig skal Selma ha eget rom. Hun trenger en hule for seg selv, med mor og far rett rundt svingen om det skulle være noe.

Mor har laget dørskilt.

Vi pusset opp litt igår, og denne natten blir den første på barnerommet for vår datter. Ikke alt er på plass på veggene, men det er såpass koselig at det lett kan forsvares at ei flott lita jente sover der.

Selma sovnet på innflyttingsfesten!
Nyt ditt nye rom, Selma.

4 kommentarer:

 1. Spnnende for både store og små med nytt rom. Hvordan gikk natta?

  SvarSlett
 2. Hei,

  Hun sovnet greit, men det ble en del oppvåkninger. Et par mer enn vanlig etter vi hadde lagt oss, men det går seg nok til snart. Leser også "Sove uten gråt" nå, tipper vi er igang med en soveplan allerede imorgen. :)

  Ha en fin en!

  SvarSlett
 3. Har du kjøpt den boken ?. Finer du ut noen lure tips. Vennligs del videre. Har ei frøken på snart 1 år som aldri har sovet en natt sammenhengende

  SvarSlett
 4. Hei,

  Jeg har boka og skal blogge om den for foreldremanualen snart. Gir beskjed her :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...