torsdag 27. oktober 2011

Eple faller ikke langt fra stammen

Min mor kom endelig med en bunke babybilder fra da jeg var liten, og nå begynner jeg å skjønne hva hun mente med "det er noe med uttrykket som minner om deg som liten".

En frisyre som aldri går av moten


For ordens skyld, far til venstre og datter til høyre.

8 kommentarer:

 1. Jammen var det tydelig å se hvem som er faren der ja. Vi har også gravd i gamle bilder, de blir artige på en ny måte :)

  SvarSlett
 2. Rimelig like ja.. det skal mye til før du kan lure deg fra denna her ja.. lol.. Søte er dere da

  SvarSlett
 3. Fine er dere begge to:-) Og veldig veldig like. Synes Selma har mye av fine AC i seg også jeg:-)Hvordan er hverdagene som nyforlovet med verdens flotteste dame? Nå må dere komme innom på kaffe snart! Lilly maser om å se Selma hele tiden. Hun er bortpå kjøleskapet, ser på babybildet av henne og sier at hun kjenner Selma... "Ho kjenner jeg mamma". Så et kaffebesøk er påkrevd snart altså:-) Klem Kristin

  SvarSlett
 4. Eneste forskjellen er at du var litt tjukkere? Det eksisterer bare ett eneste barndomsbilde av min kjære, men må si at likheten mellom ham og Bolle er slående. Du vet, førstefødte likner ofte på faren så han skal bli overbevist om morens troskap ;o)

  SvarSlett
 5. Klissi:
  Jeg var nok noen måneder yngre enn Selma er på bildet, derfor tjukkasen. Selma var 4,5 kilo da hun ble født, jeg var visst bare 3,5. Tror flaskemating ga litt rundere unger, og Selma har ikke lagt på seg mye etter vi begynte med fast føde (helt normalt). Så ja, kanskje litt rundere.
  Visste at barnet lignet på far i begynnelsen av den grunnen, men visste ikke at det kun gjalt første barn. Er du sikker?

  Kristin:
  Det er mulig mor tar en tur til Porsgrunn snart, og om jeg ikke jobber blir jeg også med. Da bør det være mulig med et kaffebesøk :) Så moro at Lilly er fasinert av Selma.

  Hild Frøya, Bøllemamma og Linn:
  Det er litt artig at jeg var så lik Selma, men vet ikke hvor gøy det blir for henne å høre at hun lignet faren sin når hun blir 13 år :) Har tenkt at hakepartiet tilhørte morfar, men det kan jaggu se ut som mitt.

  SvarSlett
 6. Haha! Ingen tvil der nei... Dei seier at dei liknar mest på faren i starten, så byrjar dei å bli meir og meir lik mora etter kvart;)

  SvarSlett
 7. Nei, det var totalt anekdotisk og ikke-empirisk. Tips til lesere som ser etter en doktorgrad! Men nå kikket jeg litt rundt og fant en studie (Whom are newborn babies said to resemble?) sier imidlertid at folk *rapporterer* mer likhet med faren. Og en som har lansert nok en teori om at de ikke likner på noen, men at mødrene sier at de gjør det for obvious reasons (http://www.springerlink.com/content/a4kct9krwdwe0w53/) Hm... Men den dattera di kan du regardless bare glemme å lyge fra deg altså!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...