søndag 12. juni 2011

Som fisken i vannet

"Det går så bra, så", svarte min far da vi lurte på om vår datter kunne bade i jacuzzien. Han ville nok godkjent det meste vi spurte om, og i munnviken ment at nybakte foreldre nå til dags er så hysteriske. Vi må få bekreftelse av Herr Google.

Å google "jacuzzi baby" gir heller ikke fornuftige svar ved første øyekast, og det får meg heller til å tenke på Austin Powers enn gode baderåd. Bortsett fra noen amerikanske råd om å ha kroppstemperatur i badevannet, 98 - 100 Fahrenheit, var det lite å hente.

Vi lytter derfor til historier om andre boblebadere. På nabohytta har min fetters barn lekt mye i boblebadet, og bortsett fra barnas prinsesse-nykker er det lite som tyder på senskader. Siden Selma visstnok er en fisk ifølge min tante, tar vi sjansen på et bad.

Vannet renses og varmes opp til "badegakken" sier 37,5 - 38 grader, kameraet legges klart og badebleien settes på det minste familiemedlemmet.

Snakk om kjekk gakk

Mor får æren av å introdusere barnet til det deilige badevannet, far tar bilder og Selma tar på seg "fornøyd-uttrykket". Dette er dog et uttrykk hun bruker til det meste.

Uvant med så mye vann.

"Fornøyd-uttrykket"
Far lærer datter svømmetak.

Selma er nå nydusjet og i pysjamasen, og om en time sover hun søtt. Da skal hennes foreldre benytte sjansen til nok en dukkert på terrassen, kanskje med et lite glass vin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...