torsdag 2. juni 2011

Jeg knytter mine hender små

Vårt barn har oppdaget at hendene kan brukes til mye artig, og den siste måneden har tommeltotten blitt en kjær følgesvenn.


Hun har lenge godtatt smokk, men ettersom tommelen er så tilgjengelig blir den nå ofte foretrukket. Tips til avvenning, anyone?

Høyt henger de...

Under graviditeten mistet ikke mor hår på grunn av graviditetshormoner, noe som ga henne en frisk, fin og blond "afro". Nå daler det lyse krøller fra topplokket til mor, og Selma bidrar til håravfallet ved å røske litt i det som er igjen. Vår datters hender viftes med når hun er ivrig og gnages på når hun er trøtt, men de fineste stundene er når hun ligger rolig og stirrer på sine knyttede never noen små centimeter foran øynene sine.

Det er nok snart på tide at hendene hennes får gripe en gitar, eller kanskje en kontrabass.

11 kommentarer:

 1. Hun er så utrolig nydelig
  Hvor mye veier henne og hvor lang er henne nå?.

  SvarSlett
 2. Hei,

  Hun er tre måneder idag, en mini-bursdag. Vi har ikke veid eller målt henne på en stund, men vi tipper rundt 7,5 kilo og 65 centimeter. Neste kontroll er 14. juni :)

  SvarSlett
 3. Jenta mi hadde det samme, men jeg tror ikke du skal tenke på avvenning enda.. vi har i allefall ikke gjort det, og vår er snart 8 mnd. Men jeg kjente veldig igjen det (omfg jeg har hender)- uttrykket

  SvarSlett
 4. Hehe, så søtt. Her har ikke ungene tatt tommelen, men tror ikke du skal bekymre deg. Det kan jo hende det går over.

  SvarSlett
 5. hvis vi ser på alle mennesker, og ser hvor mange som fortsatt sutter på tommelen, så er sannsynligheten stor for at en overveldende %-andel slutter.

  :)

  SvarSlett
 6. Har ein liten gutt som var tre månadar i går, og han holder på akkurat som Selma :) Med unntak av smokken da, den og vil han ikkje ha, her er det berre tommelen som gjelder.

  SvarSlett
 7. Min kjærestes søster har en gutt på 3mnd som elsker tommelen sin om natta, dette prøvde de å unngå ved å ta på gutten slike tynne små vanter på natterstid. Funket godt for de :)

  SvarSlett
 8. Så fin! Hvor er de fine luene hennes kjøpt? Vanskelig å finne gode luer til disse små synes jeg. Hilsen Anne, fast følger av bloggen.

  SvarSlett
 9. Det med luene lurer jeg på også!
  "capsen" var utrolig stilig!
  Hilsen fra Lene, fast pappablogg følger og mor til ei herlig solstråle på 4 mnd!

  SvarSlett
 10. Den hvite er en vanlig Joha-lue, som de selger i de fleste babybutikker. Lua med skygge har vi arvet, men har sett at den selges på Memini på Byporten, sikkert mange andre steder også. Finnes i blå også, og sitter veldig godt på hodet!

  Hilsen mor i huset

  SvarSlett
 11. Takk for tips og hyggelige tilbakemeldinger :) Jeg visste bare at vi hadde arvet luen, men AC hadde svarene, gitt.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...