torsdag 19. mai 2011

Bestevenner

Hun sinnasnakket til sin gode venn i over fem minutter. Selv om det ikke virket som han forsto hva hun mente, tok han imot en noe urettferdig skyllebøtte uten å vise tegn til å snu ryggen til henne. Det skulle mer til for å bryte opp et så sterkt vennskap.

De hadde kjent hverandre så lenge hun kunne huske. Den første tiden snakket de ikke så mye sammen, men de intense blikkene dem imellom viste tegn på gjensidig forståelse og respekt. Hennes hemmeligheter holdt han for seg selv, og hun var komfortabel i hans nærvær.

Den siste tiden hadde han fått henne til å smile og le i tide og utide, iblant gapskrattet hun. Det enorme gliset smittet over på henne, og hans humør var upåklagelig. Hun håpet de ville være venner for alltid.BFFSelmas bestevenn er knallgrønn, en liten fyr som ikke blir til en prins med det første. Han henger og dingler over Selma til hun er utslitt av all oppmerksomheten hun får. Hennes alvorlige mine forsvinner og ansiktet vrir seg til et kjempesmil hver gang de møtes om dagen.

2 kommentarer:

 1. Åååå... det aller fineste i hele verden er å ha en bestevenn ;)
  Ha en finfin dag alle 3 :)

  Klem

  SvarSlett
 2. kjempesøt..

  Jenta mi hadde en egen bestevenn, den var liten, krøllete og var en liten sau. :)

  http://www.pappasblogg.no/2011/01/sov-nesten-13-timer-natt/

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...