fredag 11. november 2011

HMS - Sikring av hjemmet

Selvutnevnt ansvarlig for helse, miljø og sikkerthet i hjemmet, altså meg selv, merker at det blir stadig flere lumske områder for ei lita jente på oppdagelsesferd. Vaskemidler og annet snadder står utenfor rekkevidde, stikkontakter er plugget igjen og de i de nederste hyllene finnes stort sett kosedyr og leker.

Noen mente jeg var tidlig ute da jeg monterte "buret" til Selma før hun ble født. Dere som flira av meg etter innlegget "Selma skal i fengsel" hadde rett, jeg var nok litt ivrig etter å komme igang med hms-oppgavene mine.

Vår praktiske grind fungerer nå som sperre for vedovnen. Det er fortsatt rom for å gjøre feil, så en liten demonstrasjon er på sin plass.

Nå kan vinteren komme
  

Riktig

Feil

5 kommentarer:

 1. Hehe.. Vi må nok også gå til anskaffelse av en sånn grind, når stua er ferdig pussa opp og vi kan begynne å bruke den. her nede i kjelleren er det øyså peis, men den må fikses litt på før den kan brukes.. Og Cornelissen begynner jo å bli mobil etterhvert han også..

  SvarSlett
 2. Godt å se at du er opptatt av HMS. Og god helg:)

  SvarSlett
 3. Den grinda såg kjent ut :) Hilsen ettåringsmamma.

  SvarSlett
 4. Vi har også en sånn ovn og bør absolutt skaffe oss en grind. Kjøpte dere ny eller brukt?

  SvarSlett
 5. Hey, ovnen deres likner på vår! Burde nok få oss en grind ja.. Forresten vanskelig å få tatt noen bilder og lastet opp da vi ikke har internett i vårt nye hjem, men det kommer når kveker-tilværelsen tar slutt en gang.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...